DENTVITALIS d.o.o., Krešimirova 60, Reka, Hrvaška.  Delovni čas: tor−sob od 8. do 16. ure

Politika zasebnosti

Za kaj bomo uporabili vaše podatke?

Vaše podatke, ki so navedeni v obrazcu za povpraševanje (ime in priimek, e-naslov, telefonska številka itn.), bomo uporabili občasno. V drugih primerih naše strani uporabljate anonimno.

Katere podatke zbiramo?

Vaše osebne in neosebne podatke lahko uporabimo za enega izmed naslednjih načinov:

- Za potrebe komunikacije po meri oz. nudenja informacij v skladu z vašimi potrebami.

- Za izboljšanje te spletne strani.

- Za boljše razumevanje potreb potencialnih pacientov in uporabnikov spletne strani.

- Za pošiljanje občasne e-pošte, s katero vas obveščamo o ugodnostih in novih storitvah.

Opomba: če se v katerem koli trenutku želite odjaviti od prejemanja prihodnje e-pošte, lahko to naredite v skladu z navodili na koncu vsake e-pošte.

Kako varujemo vaše osebne informacije?

Za ohranjanje zaščite vaših osebnih podatkov v vsakem trenutku, npr. ko pristopate spletnim stranem, ko nam pošljete povpraševanje z uporabo spletnega obrazca ali pri pošiljanju e-pošte, izvajamo številne varnostne korake.

Za kaj uporabljamo piškotke?

Piškotki so majhne datoteke, ki jih s pomočjo spletne strani (če nam to dovolite) prenesemo na trdi disk računalnika. Omogočajo nam, da prepoznamo uporabnika, prav tako pa omogočijo shranjevanje določenih podatkov o njem.

Zahvaljujoč tem podatkom lahko v prihodnosti ponudimo kakovostnejše in bolj točne informacije o naših storitvah. Za analizo teh podatkov lahko najamemo tretjo osebo, ki nam bo pri analizi pomagala. Pri tem tretja oseba v nobenem trenutku ne pridobi pravice do razpolaganja s podatki v katere koli namene, razen za prej navedene, prav tako pa teh podatkov ne sme posredovati tretjim osebam.

Če želite, lahko izberete možnost, ki vas bo o poslanem piškotku vsakič obvestila, lahko pa tudi izberete zavrnitev uporabe vseh piškotkov.

Kdo vse lahko uporablja moje osebne podatke?

Vaši osebni podatki ne bodo nikoli postali predmet kupoprodaje, prav tako pa ne bodo z ali brez nadomestila odstopljeni tretji osebi za reklamne namene.

Neosebne podatke, pridobljeni med anonimnim obiskom te strani, lahko tretji osebi posredujemo za izboljšanje promocije in trženja.

Neodvisne povezave

Občasno, glede na našo oceno, lahko na te strani dodamo povezave na spletne strani tretjih oseb. Opozarjamo vas, da imajo te strani ločene in lastne politike zasebnosti. Za vsebino in vašo uporabo teh strani ne prevzemamo nobene odgovornosti. Ker nam je v interesu zaščititi integriteto naše strani, so dobrodošle kakršne koli informacije o prej omenjenih spletnih straneh.

Ameriški zakon COPPA za zaščito otrok

V skladu z zahtevami COPPA (Children Online Privacy Protection Art) ne pridobivamo nobenih osebnih informacij od oseb, mlajših od 13 let.

Zasebnost na spletu

Dokument Politike zasebnosti o varovanju zasebnosti na spletu se nanaša samo na podatke, pridobljene preko naše spletne strani, in ne za podatke, ki so bili pridobljeni na drug način.

Pogoji

Preberite pogoje uporabe naše spletne strani.

Vaše soglasje

Z uporabo naše spletne strani soglašate s tukaj navedeno Politiko zasebnosti

Spremembe Politike zasebnosti

V primeru da iz katerega koli razloga spremenimo pogoje te Politike, bodo te spremembe objavljene na tej strani.

Če imate kakršna koli vprašanja glede te Politike zasebnosti, nas lahko kontaktirate pisno ali preko telefona na:

www.dentivitalis.com
Krešimirova 60
Reka, 51000
Hrvaška
info@dentvitalis.com
+38551371064

Naročite se na BEZPLAČNI PREGLED

Bodite v stiku z nami
  • nobel
  • cerec
  • hddi
  • komora
  • academy
  • global
  • eao